Mogyi triatlon

A szombat reggeli találkozótól kényelmes tempóban utaztunk Bajára, a VII. Mogyi triatlon Mix verseny helyszínére. Borbély Miklós és csapata ismét kitettek magukért, a szervezés és a résztvevők körülményei egyaránt a már ismert, magas szinten teljesültek. Az első nap a férfiak és nők komoly tempójú hosszú távjával, és az amatőrök versenyével telt, ahol ismét sok mindenkit megszégyenítő módon teljesítették a versenyzők a kihívásokat. A versenypálya kihasználta a városon áthaladó 51-es út egy szakaszát is, két szűk fordítóval és kellemesen keskeny utcácskákkal téve változatossá a versengést.

Az első nap végén a szokásos “tésztaparty”, majd egyéni programok segítettek a lazításban. Mi belekeveredtünk egy leánybúcsúba, ahol a menyasszonynak kellett az udvarhölgyektől kapott tréfás feladatait megoldani. Így szert tettünk néhány muffinra, demizsonból bacardiztunk, közös kép és pólófelirat is készült. A másnapra ígért menyasszony motoroztatás most elmaradt.

Vasárnap a kieső sprintverseny hozott el sem képzelt izgalmakat, majd a délutáni váltóverseny derűs perceket. Eközben folyamatosan hol lángost, hol “Mogyi” mogyorókat kellett ennünk, enyhítve görögdinnyével. Megismerkedtünk a versenyző nevelés és kiválasztás néhány fontos ismérvével is, kihasználva, hogy a Triathlon Szövetség ifi korosztály szövetségi kapitányával közös szálláson voltunk.

Mind a szervezők, mind a saját megelégedettségünkre a verseny hiba nélkül zajlott, a legközelebbi viszontlátás reményében váltunk el egymástól.

2 nap, 4 fő, 4 motor, rengeteg mosoly.

Szóljon hozzá!

3 × négy =